23 mei 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

gietvloer Groningen

Gietvloer kopen in Groningen

Bent u toe aan een nieuwe vloer in uw huis? Of heeft u een nieuwe woning, kantoor of bedrijfspand die u wil voorzien van een nieuwe vloer? Denk dan eens aan een gietvloer. Gietvloeren zijn op veel locaties in het land te koop. Bijvoorbeeld bij een bouwmarkt, doe-het-zelf zaak of een gespecialiseerde winkel. Bovendien kan je een gietvloer kopen bij gietvloer Groningen

gietvloer Groningen

Voordelen

Een gietvloer heeft vele voordelen. Hij is bijvoorbeeld fijn voor mensen met een huisstofmijtallergie. Dit komt doordat de vloer geen naden heeft en dus geen stof vasthoudt. Hierdoor hoef je ook bijna nooit te stofzuigen, wat zeer fijn is als je een druk huishouden met of zonder kinderen hebt. 

Nog een voordeel. Waar laminaat zijn glans na zo’n 6 jaar al kan verliezen, blijft een gietvloer extra lang mooi. Hierdoor geniet je langer van de vloer én bespaar je op de lange termijn veel op kosten. Een gietvloer heeft bovendien een heel neutraal uiterlijk. Zo past hij in elke woonruimte. Wanneer je een fan bent van interieur en je eigen interieur dus ook regelmatig verandert, zal je je geen zorgen hoeven maken over de match van je meubels met de vloer. De vloer sluit er namelijk naadloos op aan. 

Gietvloer kopen in Groningen

Zoals beschreven zijn er vele locaties waar je jouw nieuwe gietvloer kan kopen. Bij gietvloer Groningen hebben we jouw ideale gietvloer, voor de voordeligste prijs. Je hebt de keuze uit meer dan 250 kleuren waardoor er altijd iets voor jou bij zit. Met onze 10 jaar ervaring hebben we veel kennis en kunde in huis. Daarom zullen we je, indien gewenst, voorzien van deskundig en professioneel advies. We bieden ook handige instructievideo’s aan, zodat je zelf gemakkelijk jouw vloer kunt leggen. Hierdoor bespaar je veel in kosten.