23 mei 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Alle voordelen van een troffelvloer voor jou verzameld 

Troffelvloeren, de kans is groot dat je er wellicht nog nooit eerder over hebt gehoord. Wanneer we het hebben over mortelvloeren is de kans plots groot dat er wel ergens een belletje gaat rinkelen. Voor dit type vloer geldt in ieder geval dat er een aantal zeer interessante voordelen aan verbonden zijn waar vooral de fans van naadloze vloeren wel interesse in hebben. Voor een zogenaamde troffelvloer geldt in de praktijk dat ze eigenlijk niet in het rijtje van de gietvloeren thuishoort. Toch wordt ze daar, uiteraard omwille van haar naadloze karakter, wel vaak onder geplaatst. Ben jij ook aan het overwegen om een dergelijke vloer in je woning te laten realiseren, maar ben je benieuwd naar de voordelen die ze met zich meebrengt? Wij houden je niet langer in spanning! 

De kwaliteit van een troffelvloer is haast ongelofelijk

Bij het laten realiseren van een bepaalde vloer in je woning hou je uiteraard rekening met de uitstraling waar deze over beschikt. Daarnaast is het echter vooral van belang om er ook voor te zorgen dat je kan rekenen op een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Het is immers deze kwaliteit die bepalend zal zijn voor de levensduur van je vloer. Ook op dit vlak zal je echter tot de conclusie komen dat de keuze voor een troffelvloer al snel kan zijn gemaakt. Niet alleen is ze namelijk uitstekend bestand tegen chemicaliën en zuren, bovendien is het ook nog eens zo dat ze hard en ontzettend slijtvast is. Dit alles zorgt ervoor dat je bij deze vloer altijd bent verzekerd van een prima kwaliteit.

Zeer eenvoudig schoon te maken en hygiënisch 

De troffelvloer past in het rijtje van de naadloze vloeren. Dit betekent eigenlijk een aantal zaken. Om te beginnen hoef je niet langer bang te zijn om met blote voeten of op sokken doorheen de woning te lopen. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat dit de hygiënische eigenschappen van je vloer alleen maar ten goede komt. Het is namelijk in vergelijking met een tegelvloer met voegen niet zo dat vuil zich in die groeven kan manifesteren. Ook het moppen van een vloer zonder naden kan uiteraard in de praktijk heel wat eenvoudiger gebeuren dan het schoonmaken van een vloer die wel over vervelende voegen beschikt. Al deze verschillende zaken spreken zeer duidelijk in het voordeel van de troffelvloer.

Perfect te combineren met vloerverwarming

Voor het merendeel van de naadloze vloeren die je kan laten realiseren in je woning geldt dat ze zonder probleem gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Het is dan ook vrij logisch dat veel mensen zich de vraag stellen of dat eveneens tot de mogelijkheden behoort voor de troffelvloer. Wat dit betreft hebben we voor jou een positief antwoord in petto. Vloerverwarming is tegenwoordig ongelofelijk populair en we weten goed waarom. Niet alleen kunnen die vervelende radiatoren eigenlijk verdwijnen, daarnaast beschik je altijd over warme voeten en kan je ook nog eens besparen op je energiefactuur. In ieder geval, indien je graag gebruik wenst te maken van een vloer die te combineren is met vloerverwarming is de troffelvloer zeker een interessante keuze! 

Ga naar G-vloeren.nl om direct jouw nieuwe vloer te bestellen.