15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Wooninspiratie tips die in 2021 trending zijn

Sta jij op het punt om te verhuizen? Of ben je je hierop aan het voorbereiden? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel te lezen. In dit artikel gaan we het kort hebben over de trends die in 2021 populair zijn op het gebied van wonen. Dankzij deze wooninspiratie krijg jij toffe ideeën en slimme oplossingen voor jouw toekomstige huis. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je meegaat met de laatste trends van 2021.

Wooninspiratie – raamdecoratie is een trend van 2021

Raamdecoratie is een van de wooninspiratie tips van 2021. Voorheen zag je voornamelijk dat de ramen kaal bleken en dat er niets werd opgeplakt, maar ondanks dat 2021 net is gestart zien we een toename op het gebied van raamdecoratie. Een van de meest populaire raamdecoraties is het hebben van lange gordijnen. Deze gordijnen zorgen voor meer sfeer in de woning en tegelijkertijd zijn ze ook nog enorm functioneel. Wat je ook steeds vaker ziet is dat de lange gordijnen voorzien worden van een printje om ervoor te zorgen dat de ruimte wat vrolijker wordt. 

Een heerlijke geurlijn inclusief mooie omhulsing

Een van de wooninspiratie tips van 2021 is het hebben van een geurlijn die enerzijds heerlijk ruikt en anderzijds perfect bij de rest van de ruimte past. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe lijn van Rituals. Deze geurstokjes zijn voorzien van een mooi, massief en robuuste vaas die een bijdrage zal leveren aan de sfeer van de woonkamer. Naast dat het mooi staat, ruiken de stokjes ook nog eens heerlijk waardoor je twee vliegen in één klap slaat. Als je besluit om voor de grote vaas met stokjes te kiezen, dan kun je hier maar liefst een half jaar mee doen. Kortom, een investering die meer sfeer en geur in jouw woonkamer brengt.

De kleur van 2021 is geworden… Sandstone Beige

De kleur is ook een van de belangrijkste onderdelen als het gaat om wooninspiratie. In 2021 heeft de kleur Sandstone beige gewonnen. Deze kleur is aards en elegant in een. Deze subtiele kleur creëert rust in de kamer en laat de nadruk op andere items naar voren komen. Of je nu een industriële of een klassieke stijl hebt, Sandstone beige is een kleur die jouw ruimte extra body en kracht geeft. 

Planten, heel veel planten

Tot slot zijn planten een belangrijk onderdeel als het gaat om wooninspiratie in 2021. Dit heeft te maken met het feit dat een kamer hierdoor veel natuurlijker en eleganter eruit komt te zien. Naast de functionaliteit en dat het een kamer mooier maakt, is het hebben van genoeg planten ook goed voor de zuurstof in een ruimte. Kortom, zeker een aanrader als je een nieuwe ruimte inricht. Daarnaast is het ook leuk om een bloemetje op tafel te zetten. Planten en bloemen vrolijken mensen op en daarom is het zeker aan te raden om hier aandacht aan te besteden als je besluit om een ruimte in te richten.