24 juni 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Woning ontruiming

Mijn vrouw is een half jaartje geleden overleden aan kanker op 69 jarige leeftijd. Nu ik een half jaartje alleen ben begin ik me eigen eenzaam te voelen vooral als ik thuis kom. Ik heb samen met mijn kinderen besloten dat ik wil gaan verhuizen naar een bejaardenhuis. Hier hoop ik wat meer praat te kunnen maken met anderen mensen. Na wat overleg met ze hebben we een bejaardenhuis gevonden dat me aanspreekt en hier zal ik binnen kort naar toe verhuizen.

logo

Na een gesprek te hebben gehad met een makelaar om het huis te verkopen heeft deze ons door gewezen naar Seniorenhulp Nederland. We hadden een kijkje op de website genomen en het sprak ons meteen aan en hadden meteen het gevoel dat dit bedrijf de woning ontruiming goed kan doen. Na woning ontruiming was het mogelijk om de inboedel te laten opkopen. Dit was precies waar we voor zochten dus hebben we contact opgenomen.Galerij1-575x350

De medewerkers van Seniorenhulp Nederland zijn erg vriendelijk en handelen de klus echt goed af. Ze maken na de ontruimen goed en grondig schoon. Ze hebben een verhuislift bij zich voor spullen die niet via de trap naar beneden kunnen en komen. Deze worden dan op de lift geplaatst en dan zo naar beneden gehesen. Een aantal dagen voordat de verhuizing begint komen ze langs om een kijkje te nemen wat er allemaal verhuisd moet worden, wat er allemaal makkelijk ingeladen kan worden en wat op een speciale manier vervoerd moet worden.

Wij zijn in ieder geval super tevreden over Seniorenhulp Nederland. We zijn super goed geholpen en het team was erg transparant en eerlijk over de prijs. Dit was erg fijn want hierdoor zijn we niet tegen onverwachte dingen aan gelopen. Seniorenhulp krijgt van ons echt een dikke pluim omhoog voor goede service en een top klantvriendelijkheid echt een aanrader.