15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Verander je serre in een overdekt terras via een glazen schuifwand

Een serre is uiteraard heel fijn, maar het is nog fijner als je die serre in een handomdraai kunt omtoveren in een overdekt terras. Tevens is het ook heel fijn als je een overdekt terras heel snel weer kunt veranderen in een afgesloten serre. Het enige dat je daar voor nodig hebt is een terras met terrasbeglazing en een glazen schuifwand. Dankzij de glazen schuifwand kun je het terras helemaal afschermen tegen de weersomstandigheden, zodat het terras in feite gewoon een serre is. Tevens kun je een kamer in je woning voorzien van glazen wanden, zodat het in feite gewoon een terras is. De scheidslijn tussen terras en woning komt op deze manier te vervagen en dat is alleen maar goed. De glazen schuifwand maakt het in ieder geval mogelijk om te profiteren van de locatie als een terras, maar ook als een serre. Om dit alles te realiseren, kun je terecht bij Terrasbeglazing Op Maat. De experts van dit bedrijf kunnen je terras omtoveren tot een serre waar je het hele jaar door kunt zitten. Tevens kunnen zij jouw kamer behorende bij een woning omtoveren tot een serre/terras waar je dan dus ook het hele jaar door kunt zitten. Dat is mooi, want de glazen schuifwand maakt het mogelijk om de boel tijdens mooi weer helemaal open te gooien. Je zit dan gewoon buiten, terwijl ook nog altijd binnen in je eigen huis zit. De tuin komt op deze manier ook een stuk dichterbij. Je kunt immers tijdens koud weer nog altijd een soort van buiten zitten. Je doet de glazen schuifwand dan wel dicht om de kou buiten de deur te houden, maar je zit dankzij het glaswerk in feite wel gewoon midden in de tuin. Het maakt het allemaal een stuk makkelijker om van je eigen tuin te genieten en dat ook nog eens het hele jaar door. Sneeuw of vrieskou hoeft jou niet van je terras te jagen. Zodra je de glazen schuifwand dicht doet, dan zit je meteen weer in een serre. Je kunt dan nog altijd genieten van de tuin en het vele zonlicht dat ongehinderd naar binnen kan schijnen. In die zin is het een ideale kamer voor het lezen van een boek of om aan de hectiek in de rest van de woning te ontsnappen. Tevens kun je de tuinmeubelen of gewone meubelen ook het hele jaar door laten staan, want de meubelen blijven immers altijd beschermd door de glazen wanden. Dus als je op zoek bent naar glazen wanden in combinatie met een glazen schuifwand, dan ben je bij Terrasbeglazing Op Maat aan het juiste adres. 

Regel het plaatsen van de glazen schuifwand via terrasbeglazingopmaat.nl

Als je van plan bent om een volledige kamer meer bij te tuin te betreken of als je tuist het terras grenzend aan de woning bij de woning wilt betrekken, dan kun je voor het glaswerk terecht op de site van terrasbeglazingopmaat.nl. Ook voor het plaatsen van de glazen wanden kun je een beroep toen op Terrasbeglazing Op Maat. 

Bekijk de site voor meer informatie

Als je van te voren graag wat meer wilt weten, dan kun je terecht op de site van terrasbeglazingopmaat.nl. Hier vind je informatie over: 

  • Carports
  • Veranda’s 
  • Overkappingen