15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Schorten laten bedrukken geheel naar eigen smaak

Wil je schorten bedrukken die volledig aansluiten naar wens? Dan ben je aan het juiste adres bij: maxilia.nl. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om een uniek exemplaar te maken dankzij de vele opties die op de website te vinden zijn. Mijn man heeft een restaurant welke in het afgelopen jaar helemaal is gerestyled. Hiermee bedoel ik een nieuwe keuken, andere tafels en stoelen voor de gasten en de muren hebben een andere kleur. Nu zijn de oude schorten ook aan vervanging toe en om eerlijk te zijn is de kleur wit een beetje te standaard. Dit past dan ook totaal niet in de nieuwe style en dus ben ik op zoek gegaan naar totaal iets anders en gelukkig vond ik dit adres.

Schorten bedrukken

Iedereen was het met mijn bestelling eens

Hier heb ik de schorten kunnen laten bedrukken voor iedereen en ik heb ervoor gekozen om te gaan voor meerdere kleuren en allen voorzien van onze bedrijfsnaam. Toen ik mijn bestelling in huis had, was ik natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat. De stoffen die zijn gebruikt zijn erg goed van kwaliteit zag ik al in één oogopslag. Immers moeten deze dagelijks worden gewassen. Onze bedrijfsnaam was dan ook in de juiste kleuren op de stof gestikt en dit gaf echt een mooie uitstraling. 

Toen ik de bestelling aan het personeel liet zien waren zij allen enthousiast. Dit was erg fijn om te horen natuurlijk. Nu is ons restaurant officieel af en nu zijn mijn man en ik erg blij dat dit achter de rug is en wij weer op gewone manier aan het werk kunnen gaan.

Schorten bedrukken