13 april 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Plak spiegels heb je ook!

Als je nooit eerder hebt gehoord van een plak spiegel wel nu is het tijd geworden. De naam zegt het al, het is een spiegel die je kunt plakken. Het kan binnen een minuut aan de muur geplakt worden en het staat net zo mooi als een gewone wandspiegel die we altijd hebben gekend. Het staat nooit in de weg en er kan geen spin erachter wonen. Je kunt het overal in huis plakken als je dat graag wilt, want zo makkelijk plakt het. Ze worden op zo’n leuke manier gemaakt dat je soms niet kunt kiezen welke je wilt kopen.

Wat maakt een plak spiegel anders?

Net zoals een gewone spiegel, kan je een plak spiegel in verschillende maten en ook vormen zoals ovaal, rond, vierkant of rechthoek krijgen. Wat een plak spiegel anders maakt, is dat je kunt het in een gouden kleur kopen. Deze spiegels hebben geen lijst zoals gewone spiegels. Dit is een pre, want je hoeft niet op te gaan letten of het nu wel of niet past bij de interieurstijl van de kamer. Een plak spiegel kan ook als een set aangeschaft worden. De set lijkt net op een set van tegels maar ze zijn kleine spiegels. Ze kunnen bijvoorbeeld een ruitachtige, vierkante of zeshoekige vorm hebben om een paar te noemen. Als je een set koopt, ontvang je meestal 10 à 12 stuks. Vervolgens mag je met de stukjes je eigen patroon bepalen. Het eindresultaat is echt mooi om te zien.

Het staat net zo mooi als een gewone spiegel

Een plak spiegel glimt net zo mooi als een gewone spiegel ongeacht zijn kleur. Het wordt niet alleen gebruikt om even naar je outfit of haar te kijken, maar het dient ook als decoratie. Het kan zowel op de muur, tegels, deur of kast geplakt worden. Een plak spiegel kan de wanden en tegels in alle ruimte transformeren. Koop eentje vandaag en plak het in de slaapkamer, woonkamer, hal of badkamer.