15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

woning ontruiming

Ontruiming van een woning

Helaas zijn er soms situaties waarbij er woning ontruiming moet worden toegepast, in veel gevallen is dit een overlijden of een verhuizing naar een andere woning. Wanneer je alle werkzaamheden uitbesteed vertrouw je erop dat de alles naar behoren wordt gedaan, Wovia woningontruiming is de specialist op het gebied van ontruimen. Niet alleen wordt de woning leeggehaald, maar ook overige werkzaamheden kunnen worden gedaan door de specialisten van het bedrijf.

woning ontruiming

Verhuizen

Verhuis je naar een kleinere woning dan heb je in de meeste gevallen veel spullen van je interieur over, door een verhuizing en woning ontruiming te combineren met elkaar ben je van dit probleem af. De meubels en alle andere spullen van je interieur worden meegenomen naar de nieuwe woning, zijn er spullen die achterblijven dan zorgt Wovia dat deze naar een andere bestemming gaan. Natuurlijk bepaal je zelf waar naartoe, dit kan zijn bijvoorbeeld naar een veiling of naar een goed doel. Na de verhuizing wordt de woning netjes leeg opgeleverd zoals afgesproken, eventuele herstelwerkzaamheden kunnen ook uitgevoerd worden.

Extra diensten

Vak wanneer de woning leeg is komen er eventuele gebreken aan de orde, of moet de vloerbedekking die er al jaren ligt worden weggehaald. Het leeghalen van de woning is niet het enige wat onder woning ontruiming valt, ook trappen weer in de oude staat terug brengen in de oude staat of laminaat verwijderen hoort erbij. Heb je een zonwering die weg moet worden gehaald door de woningbouw? Geen probleem, Wovia kan dit allemaal voor je realiseren, bekijk het extra pakket aan diensten op de website.