24 juni 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Maak je veranda nog comfortabeler met een verandazonwering

Het is uiteraard erg fijn om lekker buiten te zitten en als je dan een eigen veranda hebt, dan is het helemaal ideaal. Een mooie veranda is op zichzelf al heel fijn, want deze maakt het mogelijk om je woning als het ware uit te breiden. Je kunt zo lekker in de tuin buiten zitten in het zonnetje, maar je bent ook zo weer binnen. Je kunt het dus mooi bij elkaar betrekken. Wat dat betreft is het dan ook een goed idee om sowieso een veranda te plaatsen. Maar als je de sfeer van binnen echt naar buiten wilt halen en dus in de tuin een soort binnensfeer wilt creëren, dan moet het niet zo zijn dat je volledig afhankelijk bent van het weer. Je wilt dan bijvoorbeeld ook mooie comfortabele tuinmeubelen plaatsen. Dat is echter lastig als je deze meubelen altijd naar binnen moet halen als het regent. Als je bijvoorbeeld een loungeset zou plaatsen met mooie dure kussens, dan moeten die kussens naar binnen als het regent. Soms zijn kussens wel waterbestendig, maar dan nog is het beter om ze binnen te halen. Daarom is een verandazonwering ideaal, want als het een beetje motregent, dan houdt deze verandazonwering het regenwater tegen. De meubelen staan dus veilig en daardoor voelt het ondanks dat je buiten zit toch net alsof het een soort binnenruimte is. Als het droog is, dan kun je alles uiteraard opengooien en lekker van de zon genieten. Maar die zon is vaak ook net wat te warm en dan komt de verandazonwering natuurlijk helemaal goed tot zijn recht. Je kunt heel gemakkelijk schaduw creëren op je veranda door de verandazonwering uit te schuiven. Je kunt dan heerlijk blijven genieten van je veranda, zonder dat je wegbrandt in de zon. Dankzij een veranda met de bijbehorende verandazonwering, kun je dus veel meer genieten van je tuin en het leven buiten. Een buitje, teveel zon of een constante aanvoer van motregen, hoeft dankzij de verandazonwering geen roet meer in het eten te gooien. Op warme benauwde dagen kun je ondanks de bewolking en de regen prima buiten zitten wanneer je beschikt over een verandazonwering. Mocht je daar nog niet over beschikken, dan kun je terecht bij suncircle. Hier kun je namelijk verschillende soorten zonweringen kopen en daar hoort de zonwering voor de veranda dus ook bij. 

Laat een verandazonwering op maat plaatsen door suncircle

Met een zonwering voor de veranda is het van groot belang dat alles precies op maat wordt geplaatst. De zonwering dient immers precies over de veranda uitgeschoven te kunnen worden. Deze moet ook bevestigd worden aan de palen rondom de veranda en de muur van de woning. Het is niet een doek dat je even met wat improvisatie aan verschillende punten kunt bevestigen. Daarom is het goed om in zee te gaan met suncircle, zodat je zeker weet dat alles tot op de centimeter nauwkeurig wordt berekend. 

Bekijk de mogelijkheden via suncircle.nl

Als je meer wilt weten over wat suncircle zoal voor jou kan betekenen, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de site van suncircle.nl. Hier vind je bijvoorbeeld ook meer informatie over de andere zonweringen zoals: 

  • Screens
  • Rolluiken
  • Uitvalschermen