24 juni 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

SieMatic keuken

Luxe keukens

Denken we aan een luxe keuken, die van alle gemakken is voorzien dan hebben we het over een SieMatic keuken. De keukens zien er niet alleen schitterend uit, ook de werking ervan is perfect zodat je van alle gemakken voorzien bent. Prachtige materialen, welke passen het interieur van je woning. Door de soorten keukens, stralen deze ook andere sferen uit. Van modern strak tot landelijke keukens, inclusief details die net dat beetje meer luxe geven aan je keuken.

Ledverlichting in de grepen

Wil je een unieke SieMatic keuken dan is de SLX Pure serie de keuken voor jou, unieke elementen zorgen ervoor dat je een keuken hebt die niemand anders heeft. Verlichting in de greeplijsten uitvoering waar normaal de handvatten zitten, geheel naar sfeer in te stellen. Met de keuken heb je niet alleen een praktische keuken, je hebt ook nog eens een echte blikvanger van formaat. Afgewerkt tot in het kleinste detail, met materialen van zeer hoge kwaliteit, functies zijn subtiel verwerkt. 

SieMatic keuken

Ga jij voor de klassieke keuken?

Niet uit het assortiment weg te slaan, de SieMatic klassieke keuken. Maar dan voorzien van alle handigheidjes en luxe die je van het merk gewend bent, schitterende materialen passend voor elk interieur. Charmant en toch eenvoudig, klassiek staat voor eenvoudig en toch luxe. Vergeet zeker niet dat je te maken hebt met een huiselijke keuken, waar het hele gezin zich thuis zal voelen. Maar waar je ook met familie en vrienden van kunt genieten, tijdens het diner of aan de bar.