15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Leuke herfstdecoraties voor thuis

Het wordt steeds vroeger donker en ook weer steeds later licht: de herfst is aangebroken! Voor velen is de overstap naar deze donkere tijd niet fijn. Als je ’s ochtends naar je werk gaat, kan het zelfs voorkomen dat je helemaal geen natuurlijk daglicht ziet vanwege de vroege zonsondergang. Daarom is het belangrijk om het binnen extra gezellig te maken. Volg onze tips!

Pastelkleuren

De herfst staat ook wel bekend om de mooie pastelkleuren die het met zich meebrengt: bruin, donker roze, blauw, maar ook grijsachtige en beige tonen. Eigenlijk zoals de vallende blaadjes op de grond. Met deze kleuren breng je de herfstachtige sfeer van buiten naar binnen. Zo kan je je koffietafeltje opleuken door een leuk houten plankje met wat kaarsen te maken, een egeltje neer te zetten of overal pastelkleurige waxinelichthouders te plaatsen. Doe ’s avonds vooral de kaarsen aan, want dat zorgt voor erg veel sfeer!

Zelf aan de slag

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag gaan. Koop een aantal pompoenen, maak er een gezichtje in, plaats een kaarsje en je bent klaar voor Halloween. Je kunt het ook naar een hoger level tillen en aan de slag gaan met wat grovere apparatuur. Je kunt bijvoorbeeld zelf een soort vogelverschrikker maken, maar dan als geest, en deze in de tuin plaatsen. Ook kun je een mooi houten trappetje maken en hier lichtjes aan hangen. Je moet alleen wel nog even een accuboormachine kopen via https://www.toolmax.nl/ voordat je dit allemaal kunt doen.