15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Kleding ophangen anno 2022 was nog nooit zo makkelijk

Heb jij wel eens last van kleren de rondslingeren in huis en weet je niet waar je jouw kleding kwijt moet? Of het nou een garderobestang, kledinghanger of kast betreft, de mogelijkheden tot het ophangen van kleding anno 2022 zijn eindeloos. 

Gebruik van luxe kledinghangers

Nog steeds is de beste manier om je kleding op te hangen zonder dat er kreuken ontstaan aan een kledinghanger. Wanneer je dus je kleding zo netjes mogelijk wilt houden kun je het beste gebruik maken van kledinghangers. Maar kledinghangers kun je aan veel verschillende objecten en plekken ophangen. Zo kun je voor een traditionele kast kiezen. Maar je kunt ook gaan voor haakjes aan een plank. Dit kan zowel in je slaapkamer of in de buurt van een kast, als wel in de woonkamer tegenwoordig. Het is namelijk steeds normaler om kleding of jassen in de woonkamer op te hangen. Dit kan basic aan een haakje of aan een luxe kledinghanger

Een garderobestang in huis

Een alternatieve maar originele manier om kleding op te hangen in huis, is door gebruik te maken van een garderoberek. Een garderoberek is eigenlijk een combinatie tussen een kapstok en een schoenenrek. Een garderoberek biedt dus plaats voor beiden, maar uiteraard kun je zelf bepalen wat je erin plaatst. Veel van je kleding kun je er dus in kwijt. Het leuke van een garderoberek is tevens dat je er echt een eyecatcher in huis van kunt maken. Je kunt hem overal plaatsen, zowel op de gang als in de woonkamer. Waar het garderoberek zich ook bevindt, hij neemt altijd een prominente plek in. Bovendien kun je een garderoberek ook vaak zelf naar wens maken. Zo kun je plaats maken voor een garderobestang. Of juist veel plek voor sieraden maken. 

Kiezen voor een kledingrek

Het kledingrek is weer bezig met een opmars. Dat is niet gek want met een kledingrek kun je veel kanten op. Je kunt er namelijk gemakkelijk je outfit van vandaag en morgen aan hangen. Bovendien kun je deze kledingstukken echt in de spotlight zetten. Daarom is het leuk om een kledingrek in de woonkamer te plaatsen, dan kun je altijd genieten van je (nieuwe) kleding. Tevens is een kledingrek erg praktische, doordat deze veel plaats biedt. Bovendien biedt een kledingrek vaak ook nog plaats voor schoenen onderop. 

Extra kapstokken in huis

Mocht je simpelweg niet genoeg ruimte in huis hebben voor extra rekken, kasten of kledinghangers. Dan kun je er ook altijd voor kiezen extra kapstokken in huis te plaatsen. Voordeel hiervan is dat deze weinig ruimte innemen, maar wel veel ruimte bieden. Met twee simpele wandkapstokken creëer je al heel veel ruimte voor kleding. Dit is vooral praktisch voor kleding die je niet vaak meer draagt, maar die je nog wel graag behoudt. Ook zijn kapstokken in verschillende maten te vinden en ligt de kostprijs vaak lager dan rekken of kasten.