24 juni 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

In de zomermaanden kun je niet meer zonder….

Iedereen kan merken dat het elke zomer warmer aan het worden is. Iedereen heeft zo zijn eigen manier om de warmte buiten te houden. Shutters voor je interieur worden bijvoorbeeld steeds populairder en dat is niet voor niets. 

Shutters voor je interieur 

Shutters worden gezien als een vorm van luxaflex met een zeer moderne uitstraling. Door de moderne en luxe uitstraling is deze optie dan ook steeds populairder aan het worden wat betreft zonwering. Niet alleen zwart of witte shutters behoren tot de mogelijkheden, ook diverse grijs of hout kleuren zijn mogelijk om te laten plaatsen. De voornaamste reden voor het plaatsen van shutters blijft nog steeds om zo de zon en warmte tegen te gaan. Echter zijn veel mensen ook enthousiast over de shutters door het mooie uiterlijk. Wat vind jij van de shutters van deze tijd? 

Shutters voor je interieur, of toch voor de zon? 

De shutters zijn natuurlijk in eerste instantie niet ontworpen als interieur decoratie maar om de zon en warmte tegen te houden. Shutters hebben het voordeel dat zowel zon als licht goed gereguleerd kan worden waardoor jij zelf kan bepalen hoeveel licht er naar binnen schijnt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld luifels of rolluiken die helemaal geen zon of licht meer doorlaten. Op deze manier ben jij met shutters in staat om zowel alles dicht te gooien of toch iets van licht binnen te laten. Ideaal voor in de zomermaanden dus. Benieuwd naar de producten? Zie Bron: https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/shutters/ 

Alternatieven voor de zomermaanden 

Ben jij geen fan van shutters? Dan zijn er nog alternatieven om de zomermaanden door te komen zonder dat jouw woning door de zon zo 40 graden wordt. Denk bijvoorbeeld aan luifels, rolluiken, screens of jaloezieen. Deze producten hebben stuk voor stuk ook zijn voordelen. Screens zijn bijvoorbeeld erg handig om zo van binnen toch naar buiten te kunnen kijken maar van buiten geen inkijk naar binnen te hebben. Luifels zijn qua prijs vrij voordelig en weren de zon gedurende een bepaald deel van de dag volledig zonder al het licht buiten te houden. Rolluiken zijn erg modern en staan vaak het mooist aan de buitenkant van de woning. Hiermee zal het echter wel snel donker worden in de woning. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om de zomermaanden goed door te komen. 

Ga jij voor mooie shutters in je woning of een oplossing voor aan de buitenzijde?