24 juni 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

honeywell evohome kopen

Honeywell is het summum onder de thermostaten

Wat begon in 1885 als een ovenregelaar door de uitvinder Albert Butz, is naderhand in 1906 doorontwikkeld door de jonge ingenieur Mark Honeywell. Met het oprichten van de Heating Specialty Co. Incorporated specialiseerden ze zich in het maken en ontwikkelen van warmwatergeneratoren. Door het perfectioneren van elk onderdeel is het merk tot op heden nog steeds favoriet bij alle loodgieters- en verwarmingsbedrijven.

honeywell evohome kopen

Honeywell evohome kopen betekent, volledige controle over je verwarming

Wil je de energierekening met maar liefst 40% verlagen op jaarbasis? Dan is de Honeywell evohome de meest uitgebreide en slimme oplossing hiervoor. Op het ogenblik is de evohome de meest geavanceerde en uitgebreide oplossing momenteel op de markt verkrijgbaar om je woning van een slimme verwarming te voorzien. En dat is niet zo vreemd door al die jaren ontwikkelingservaring.

Huiseigenaren die een Honeywell evohome kopen zullen merken dat er op lange termijn veel bespaard zult worden op de energiekosten. Iedereen kan handmatig elke zone afzonderlijk bedienen via een speciaal touchscreen of draadloos via wifi met zijn smartphone.

Wat zijn de voordelen van een Honeywell evohome?  • Deel op in verschillende bedieningszones. Je kunt tot wel 12 slimme verwarmingszones indelen en programmeren. Bediening via een centraal punt om zo overal de kamertemperatuur te bedienen.

  • Regel waar en wanneer. Bedien de huisverwarming en warm water wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Via de speciale online bediening app.

  • Bespaar energie. Gebruik energie in huis waar nodig is en bespaar op die manier op de energierekening. Deel je huis in aparte zones en verwarm op die plekken waar het daadwerkelijk nodig is.

  • Perfecte temperatuurregeling. De Honeywell evohome bezit drie gloednieuwe functies om efficiënter met de energie om te gaan. De gepatenteerde Advanced Load Scaling™-technologie zorgt voor een modulaire controle over de temperatuur van individuele zones.

  • Wifi compatibel met warmtepompen. Dit maakt het systeem bijna geschikt voor elk huis, niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

  • Kostenbesparend. Dit, doordat het systeem zich binnen 2,5 jaar terugbetaald volgens Honeywell.

Kortom: Een perfect systeem wat betreft design, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Op het moment het meest geavanceerde systeem die op de markt verkrijgbaar is. Honeywell heeft absoluut niet overdreven door te spreken van ‘totaal comfort’.