24 juni 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Haal met de Muuto Grain hanglamp innovatie en beauty in huis

De Muuto Grain hanglamp is een lamp die ontworpen is door Jens Fager. Het is een lamp die klein is van stuk maar groots is in karakter. Als je de lamp combineert met verschillende soortgenoten ontstaat er een prachtig, sfeervol lichtspel. Je kunt de lampen op dezelfde lengte op een rij hangen. Of ze juist speels en in verschillende lengtes uit het plafond naar beneden laten komen. Met deze lamp haal je oneindige lichtmogelijkheden in huis en kun je eindeloos variëren. De lamp vindt een plek in elke ruimte en past zich aan elk interieur aan. Reden genoeg om deze lamp in de spotlight te zetten. We vertellen je graag meer over dit pareltje in onze collectie. 

Waar innovatie en duurzaamheid samenkomen

De Muuto Grain hanglamp is een lamp die innovatie en duurzaamheid samenbrengt. De lamp is gemaakt van een combinatie van bamboevezels en kunststof. Geen alledaagse materialen voor een lamp die ook geen alledaags licht verspreiden. Doordat de vezels zichtbaar zijn in het oppervlak van de lamp ontstaat er een subtiel lichtspel dat zorgt voor een unieke verdeling van het licht. De lamp is niet alleen innovatief door de gebruikte materialen. Het is een lamp die duurzaam wordt gemaakt en gebruik maakt van LED verlichting. Dat maakt dat de lamp duizenden uur licht geeft en elke keer opnieuw zorgt voor sfeer in je kamer. Ook met meerdere lampen bij elkaar is de lamp energiezuinig en kun je naar hartenlust genieten van het licht dat de lampen verspreiden.

Haal warme verlichting in huis met de Muuto Grain hanglamp

De Muuto Grain hanglamp is een lamp die heel veelzijdig is. Het is een lamp die je uitnodigt met zijn zachte uitstraling aan de bovenkant. Aan de onderkant verspreidt de lamp een royaal licht dat zorgt voor een warme gloed. Zoals gezegd voelt de lamp zich het prettigst als hij omringd wordt door soortgenoten in rijen of clusters. Hij doet het geweldig in een trappenhuis of boven een grote tafel. Ook in een hoek van een kamer kun je meerdere lampen bij elkaar hangen voor een sfeervol beeld. Met deze lamp kun je alle kanten op en maak je zelf de mooiste lichtcreaties. Je kunt je helemaal uitleven met je lichtplan.

Een lamp die past in elk interieur

Ben jij na het lezen ook verkocht en zeg je ja tegen deze unieke creatie? De Muuto Grain hanglamp is standaard te krijgen in 6 mooie kleuren. Je kunt kiezen uit strak zwart, stijlvol grijs, klassiek blauw grijs, stoer donkergroen, stoffig groen en een neutrale natuurkleur. Je kunt de verschillende kleuren natuurlijk ook onderling combineren voor een speels resultaat. De lamp heeft een doorsnede van 21 centimeter en is 18, 5 centimeter hoog, een formaat dat in elke ruimte past. Alleen neemt de lamp een bescheiden plekje in en blijft de lamp toch heel zichtbaar. Als formatie van lampen maak je er een echte eyecatcher van. De Moooi Non Random lamp is ook zeker een aanrader om te bekijken bij interesse in nieuwe lampen!