18 april 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Geniet van stijl en luxe dankzij een moderne Fenix keuken

Als je een nieuwe keuken kunt plaatsen, dan is het verstandig om te kijken naar alle mogelijkheden die je op het moment hebt. Dat wat 10 jaar geleden in de mode was, is dat nu misschien niet meer. En het aanbod van 10 jaar terug is natuurlijk niet gelijk aan het aanbod van nu. Trends veranderen en dus heb je altijd te maken met keukens in verschillende stijlen en uitvoeringen. Ook is er altijd sprake van nieuwe technieken. De oven of de kookplaat die je10 jaar terug hebt gekozen, was toen nog nieuw en hypermodern. Maar al die apparatuur is vandaag alweer 10 jaar oud. Dat wil niet zeggen dat je er niks meer mee kunt, maar het betekent wel dat als je nu een nieuwe keuken kunt uitzoeken, je weer apparatuur kunt uitzoeken die nu juist weer hypermodern is. Ook is het zo dat je niet per se de trends hoeft te volgen. Er zijn altijd keukens die op het moment misschien niet populair zijn, maar die verder tijdloos zijn en altijd kunnen worden gekozen. Denk aan landelijke keukens. Het is dan ook zeker niet zo dat je ieder jaar een totaal nieuw aanbod hebt en niks meer terug kunt vinden van de keukens die de jaren daarvoor in de mode waren. Keukens worden immers ook gekenmerkt door elementen die je door verschillende periodes heen terug ziet. Het is dan ook van belang dat je bij het uitzoeken van een keuken goed kijkt naar alles wat nieuw is, maar ook wat al jaren oude gedienden zijn. De combinatie van zulke elementen zorgt voor een perfecte keuken met bijvoorbeeld een vleugje nostalgie in combinatie met aspecten die alleen in 2023 kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne fenix keuken. De fenix keukens bestaan nog niet zo lang en zijn wat dat betreft dus erg modern te noemen. De fenix keuken is voorzien van de nieuwste keukenapparatuur zoals moderne kookplaten met ingebouwde afzuiging en de nodige inbouw apparatuur zoals ovens, magnetrons en koelkasten. Dit zijn als het ware de basis ingrediënten van de fenix keuken. Vervolgens kun je aan de slag met de stijl. Als je kijkt naar de fenix keuken, dan is het zeker niet 1 keuken met 1 stijl die je zo kant-en-klaar koopt. Bij Van Ginkel Keukens kun je de fenix keuken helemaal naar eigen smaak invullen. Zo kun je de uitvoering bepalen, maar ook de gehele inrichting. Zo kun je een kleine fenix keuken kopen als je niet al te veel ruimte hebt. Maar als je juist een grote ruimte hebt voor de keuken, dan kun je het ook groots aanpakken inclusief kookeiland een volledige wand met keukenkasjes en ingebouwde keuken apparatuur. 

Bekijk de stijl van de fenix keuken op vanginkelkeukens.nl

Op de website vanvanginkelkeukens.nl kun je de fenix keuken alvast bekijken. Zoals gezegd zal dat niet de exacte keuken zijn die jij in je woning krijgt, maar je kunt zo wel mooi een impressie krijgen van de stijl en uistraling van de fenix keuken

Meer weten? Surf dan naar de website

Op de site kun je meer lezen over de verschillende keukens die je kunt bestellen. Denk qua uitvoeringen bijvoorbeeld aan keukens als: 

  • Hoogglans keukens
  • Greeploze keukens
  • Marmeren keukens