15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Geen nieuwe vloer kopen, maar wel een nieuwe uitstraling?

Hoewel de vloer onder je voeten ligt, valt hij altijd in het oog. Het is het anker voor elke kamer. Haal de vloer waarvan je niet houdt dus weg! Een nieuwe vloer plaatsen is niet goedkoop, omdat er ook andere kosten komen bij kijken zoals het verwijderen van de oude vloer, het schoonmaken en ook arbeidskosten. Wat moet je doen, wanneer je geen nieuwe vloer kunt permitteren? Lees hieronder enkele tips wat je het best kunt doen.

  1. Koop een vloerkleedhark. Ik beloof dat dit een enorm verschil zal maken. Het maakt het vloerkleed weer zacht en zorgt ervoor dat het er veel beter uit ziet in een oogwenk.
  2. Koop een vloerkleed, waarvan je houdt. Als je er niet vanaf kunt komen, camoufleer de vloer dan! Soms kan je niet alle vlekken van de vloer wegkrijgen. Je kunt bij de vloerkleed specialist Vloerkledenshoponline, gemakkelijk en goedkoop shoppen! De webwinkel is heel gebruikersvriendelijk ingericht, dus je vindt gauw een goedkoop en mooi vloerkleed, dat in jouw budget past.
  3. Maak het vaak schoon. Ook al is de huidige vloer niet jouw favoriete, het kan je toch een beter gevoel geven wanneer het schoon is. Probeer de vloer of het tapijt minstens twee keer per jaar schoon te maken.
  4. Zoek regelmatig op internet naar andere vloeropties. Luister naar ons, het is OK om te dromen. Je krijgt de toestemming. Blijf op Pinterest zoeken naar coole vloermogelijkheden.
  5. Begin te sparen voor een nieuwe vloer. Als je weet dat je actief geld spaart om het tapijt “uiteindelijk” te veranderen, helpt het. Zet een spaardoel en bepaal ook een datum wanneer je de nieuwe vloer kan kopen, dit stimuleert het proces.
  6. Als je die marmeren vloer waar je van droomt niet kunt betalen, dan kun je hem mooi maken door luxe vinyltegels te plakken. Het is niet luxueus geprijsd. Deze stickers repliceren het uiterlijk van natuurlijke materialen zoals zandsteen en graniet voor een heleboel minder dan het echte werk. Het mooie van dit is dat je een zogenaamde stenen tegelvloer kunt creëren die er opmerkelijk realistisch uitziet. Je kunt verwijderbare, luxe vinyltegels installeren op elk hard oppervlak. Vloeren moeten schoon en stofvrij zijn voordat ze worden aangebracht.
  7. Als je je tapijt een tijdje hebt gehad, kan het worden geplaagd door ernstige geurproblemen. Het maakt niet uit hoeveel kamerverdampers je gebruikt, die tapijtgeuren zullen er zijn. Borax helpt bij het verwijderen van die nare geurtjes van de vloerbedekking. Het enige dat je hoeft te doen om van die geuren af te komen, is borax strooien en ongeveer 15 minuten laten zitten. Stofzuig je vloer zoals gewoonlijk om de borax te verwijderen.

 

Als een nieuwe vloer momenteel niet in het budget zit, kun je de bovenstaande stappen gebruiken om jouw oude tapijt er als nieuw uit te laten zien en ruiken. Om ervoor te zorgen dat jouw vloer langer meegaat, moet je ervoor zorgen dat het minstens twee keer per jaar professioneel wordt schoongemaakt. Wanneer je uiteindelijk gereed bent om een nieuwe vloerkleed te kopen moet je dat doen bij de Vloerkledenshoponline. Zij zijn de vloerkleden specialist, die je ook adviseren.