15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

dekbedovertrek

Geef je slaapkamer een nieuwe look met een hippe dekbedovertrek

Een kamer compleet opnieuw inrichten of verven kost tijd en geld. Maar met kleine accenten – zoals een nieuwe dekbedovertrek – kun je een slaapkamer wel die nieuwe uitstraling geven waar je zo naar verlangt.

dekbedovertrek

Hoewel de meeste mensen eindeloos veel tijd stoppen in het interieur van de woonkamer, wordt de slaapkamer vaak vergeten. Je bent er immers voornamelijk ‘s nachts te vinden en meestal in het donker. Toch kan het leuk – en vrij simpel – zijn om juist die kamer op te fleuren. De slaapkamer leent zich namelijk goed voor kleine aanpassingen.

Dekbedovertrek, bloemen en gordijnen

Wie zegt dat een slaapkamer saai is? Ook de plek waar je bed staat kun je prima gezellig en kleurrijk maken! Een dekbedovertrek doet al heel veel voor een ruimte, omdat dit misschien wel het meest prominente deel van de slaapkamer is. Kies dus voor een hip design of mooi materiaal, en wees niet bang om meerdere sets te kopen zodat je lekker kunt afwisselen wanneer je een dekbedovertrek even zat bent. Zo lijkt het elke week alsof je een nieuwe slaapkamer hebt! 

dekbedovertrek

Andere manieren om de slaapkamer een nieuwe uitstraling te geven zijn:

  • nieuwe gordijnen. Match ze met je dekbedovertrek voor een leuk effect!
  • bloemen op je nachtkastje. Kies voor kunstbloemen in de slaapkamer.
  • extra kussens op het bed in allerlei designs
  • een mooi kleed naast of onder je bed. Zo zijn je voeten warm als je opstaat!