15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Gazprom Energy

Je wil graag je zakelijke energie vergelijken, maar als je op internet gaat rondkijken, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Sinds in 2004 de energiemarkt is vrijgegeven zijn er intussen al meer dan veertig aanbieders voor de zakelijke energie. En iedere leverancier hanteert zijn eigen prijzen en voorwaarden. Het is dus belangrijk dat jij je goed oriënteert en weet wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Een goed vergelijkend onderzoek naar prijzen kan je al snel heel veel geld schelen. Als Nederlands bedrijf onder de hoed van Gazprom kan dit bedrijf jou veel voordelen bieden.

 

Inzicht in de energiewereldlogo

Omdat niemand weet hoe de ontwikkelingen gaan lopen voor de gas en elektriciteitsprijzen en je toch graag grip wilt hebben op wat je betaalt, maakt Gazprom Energy je graag wegwijs in de energiewereld. Gazprom Energy is transparant en open over haar prijzen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Alle facturen zijn bovendien inzichtelijk en goed controleerbaar. Gazprom Energy helpt je graag bij het in kaart brengen van jouw aansluitingen en met het vergelijken van zakelijke energie ten opzichte van jouw huidige leverancier.

 

Duurzaamheid

Gazprom Energy staat voor duurzaamheid en het milieu. Het kantoor van Gazprom Energy is gehuisvest in een categorie A ‘groen’ kantoor. En dit is niet zonder reden. Gazprom streeft doorlopend naar innovatie om deze status niet alleen te behouden maar zelfs te verbeteren. Voor Gazprom zijn People, Planet en Profit de kernwoorden van haar bedrijfsvoering. Bij elke handeling staat dit centraal. Zo draagt Gazprom Energy bij aan een betere toekomst voor de generaties die nog komen.

 

Offerte

Natuurlijk is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op de website van Gazprom Energy kun je alle informatie terugvinden. De persoonlijke klantenservice van Gazprom Energy zal je bovendien graag te woord staan.