24 juni 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

De trends voor in huis

Wanneer je de televisie aanzet op een willekeurig woonprogramma, je weer eens op inspiratie kanalen op instagram kijkt of je pinterest opent, zie je overal dezelfde trends terugkomen. Zowel in de kleuren op de muren, de vloeren, deuren, raamdecoratie als de accessoires voor in huis. Je kunt er eigenlijk al helemaal niet meer omheen, maar wanneer je toch iets aan je huis wil doen, kun je natuurlijk kiezen in hoeverre je laat leiden door deze trends. Hoe kun je dit leuk toepassen, zonder dat je een showroom huis krijgt en iedereen weet dat je je volledig hebt laten leiden door de trends en voorkom je dat dit gaat vervelen?

Bloemen combineren

Een trend die je ontzettend veel terug ziet komen zijn bijvoorbeeld droogbloemen. Deze worden vaak in bijzondere vazen op een tafel, dressoir of in een open kast gezet. Deze droogbloemen zijn er vaak in allemaal verschillende kleuren of juist in een kleur. Dit hangt natuurlijk ook af van de vaas die voor de bloemen gekozen wordt. Deze vazen worden veel gebruikt in de matte kleuren en dan stelen de bloemen de aandacht. Zo heb je een mooie combinatie en sluit dit mooi op elkaar aan. De andere accessoires pas je hier dan weer op aan om er een geheel van te maken.

Decoratie aan de muur

De muurdecoratie is natuurlijk ook erg bepalend, maar is vaak lastig te bepalen. Er wordt veel gekozen voor verschillende wissellijsten met posters die je zo af en toe kunt wisselen. Zo kun je blijven mixen en matchen en creëer je iedere keer weer een andere stijl in je huis. Of je dit nou in je gang of in je woonkamer doet, het heeft overal een leuk effect. Vergelijkbaar zijn spiegels, deze zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten en daarom zijn ze geschikt voor iedere ruimte. Deze spiegels zorgen ervoor dat je ruimte ruimtelijker lijkt en ze geven een mooie strakke sfeer.