13 april 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

ABC logo

De mogelijkheden van behang

Behang

Niet iedereen houdt van behang maar ik ben er dol. Met deze vorm van muurdecoratie kun je wat mij betreft echt sfeer geven aan de ruimte. Door gebruik te maken van kleuren maar ook van patronen en dessins geef je de kamer de sfeer mee die jij wenst. Kies voor zachte, gedempte kleuren of juist voor knalkleuren. Voor grote dessins of kleine patronen. Voor een romantisch bloem patroon of juist een modern figuratief design. Wat je ook kies, de kamer zal er echt van opfleuren.

Zorg dat het behang strak op de muur wordt geplakt

Als je kiest voor behang is het ook belangrijk dat het goed op de muur komt. Dat gaaf met de huidige behangsoorten en lijmen steeds eenvoudiger. Toch kun je er ook voor kiezen om het te laten doen. Dan ben je er zeker van dat er geen vouwen in je mooie fotobehang komen. Een fotobehang is immers een echte blikvanger in een ruimte. Een grote print over een heel stuk muur. Een schilderij op de muur dus.

Snel geleverd dus snel aan de slag

Sfeer

Welk behang je ook zoekt, bij ABCbehang.nl vind je het zeker. Het assortiment is namelijk zo groot dat je echt iets zult vinden dat past bij jouw wensen. En alles is uit voorraad leverbaar. Je kunt het behang ophalen in de winkel in Rotterdam of thuis laten bezorgen op elke locatie in Nederland. Wat je ook kiest, je kunt snel aan de slag met het behangen van de ruimte. Kies voor een schattig behang voor op de kinderkamer, een rustig romantisch behang voor in de slaapkamer, een hip fotobehang voor op een tienerkamer of een rustige print voor in de woonkamer. Kijk op de website voor alle merken en het complete aanbod en bestel snel jouw muurbekleding.