13 april 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Plissé gordijnen op maat: bij Cirluna.nl kan het

Uitgekeken op je luxaflex? Of ben je simpelweg gewoon toe aan iets nieuws? Dat is uiterst begrijpelijk. Een grote trend op het gebied van raamdecoratie op dit moment zijn plisse gordijnen. Er bestaat een grote kans dat je dus al ooit eens van dit type raamdecoratie gehoord hebt. De reden voor de immense populariteit van deze gordijnen is te danken aan de veelzijdigheid van het product en het feit dat ze vrijwel op ieder type raam geplaatst kunnen worden. Hierdoor kun je er alle kanten mee op. Ben je geïnteresseerd in dit type raamdecoratie en zou je graag willen weten wat de mogelijkheden precies zijn? Neem dan vooral contact op met een van de medewerkers van Cirluna. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

 Voor een sfeervol en chique uitstraling

Je bent plotseling totaal uitgekeken op je interieur of je hebt sterk het gevoel dat er iets mist. Een nieuw stel gordijnen kan een flinke impuls geven aan je woning. Vooral omdat gordijnen de lichtinval reguleren en natuurlijk licht toch bepalend is voor de sfeer in huis. De geplooide stof, plissé is het Franse woord voor geplooid, geeft daarnaast een erg luxe en chique uitstraling aan je interieur. Het systeem waarmee dit type gordijn wordt opgehangen bestaat uit een rails aan de zijkanten van je ramen waardoor je de plissé stof eenvoudig over de gehele lengte van het raam kan verschuiven. Door dit handige systeem is dit type raamdecoratie ontzettend veelzijdig en kun je er alle kanten mee op.

Cirluna: raamdecoratiespecialist in hart en nieren

Bij Cirluna zijn we al een hele lange tijd gespecialiseerd in allerlei verschillende types raamdecoratie. Ook over plissé gordijnen kunnen we je een hele hoop vertellen en daarom kun je met al je vragen prima bij ons terecht. Via Cirluna.nl neem je eenvoudig contact op met een van onze medewerkers om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.