28 november 2023

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Mijn voorkeur gaat uit naar een weegschaal digitaal

Beurer weegschaalHallo en welkom allemaal, leuk dat jullie weer eens op mijn pagina zijn. Vandaag ga ik het hebben over weegschalen. Eerst ga ik het hebben over de verschillende types, vervolgens waar je ze het best kunt kopen. Ik ben zelf van mening dat op elke badkamer een weegschaal hoort te staan. Niet niet alleen om je gewicht te meten maar ook om iets toe te voegen aan de kamer. Er zijn twee verschillende weegschalen, analoog of digitaal. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar weegschaal digitaal. Allereerst omdat je het gewicht er makkelijk van af kunt lezen. Een wijzer beweegt vaak en zo krijg je geen nauwkeurig gewicht te zien. Vooral voor ouderen mensen is een digitale weegschaal fijner. Ook zij kunnen dit dan eenvoudig aflezen. Maar de weegschalen van Shop voor Gezondheid kunnen nog veel meer. Ik noem deze firma omdat ik hier graag zelf mijn aankopen doen. Ze hebben namelijk alles op gebied van gezondheid.

Je ziet meer als alleen je gewicht

shopvoorgezondheid.nl

Wanneer je naar shopvoorgezondheid.nl gaat zul je zien dat zij naast weegschaal digitaal ook nog andere hebben. Dit zijn de zogeheten lichaamsanalyse-weegschaal. Hiermee kun je naast het gewicht ook je BMI meten. Vooral voor sporters is dat een belangrijk gegeven. Je meet dan namelijk ook je vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa en botmassa. Wanneer je dan vooruitgang wilt boeken moet je dit allemaal noteren en om de maand checken wat er veranderd is. Dus bekijk hun assortiment eens, er zetten mooie dingen tussen.

weegschaal digitaal