13 april 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Makelaar Deventer

Makelaar Deventer

De makelaar in Deventer heeft ons bijzonder goed geholpen met het vinden van een nieuwe woning. De naam van dit bedrijf is Adfinis en zij hebben een zeer groot netwerk in Deventer en omstreken. Omdat wij het zat zij om bijna elke dag in de file te moeten staan, voordat wij op het werk aankomen, willen wij graag in deze regio gaan wonen. Regelmatig hielden wij Funda en andere sites in de gaten, in de hoop om hier een mooie woning te vinden. Zodra wij een leuk huis zagen hebben wij meteen gereageerd. Helaas waren wij steeds te laat en was deze al voorzien van een nieuwe eigenaar.

De makelaar in Deventer inschakelen

Een paar maanden zijn wij zo op zoek gegaan, echter zonder resultaat. Een keer hebben wij wel bijna een woning kunnen kopen, alleen bleek de staat van deze woning niet optimaal en hierdoor zouden wij eerst moeten gaan klussen voordat wij hier konden gaan wonen. Klussen was het laatste waar wij aan denken en daarom hebben wij dit huis moeten afwijzen. Dit was beste wel een flinke tegenslag want wij wilden zo graag naar deze stad verhuizen. De volgende stap die wij hebben genomen is contact opgenomen met Adfinis. Zij konden ons zeker helpen aan een andere woning.

Huizenalert aangemeld

Voordat wij op de lijst van woningzoekende werden geplaatst hebben wij eerst een persoonlijk gesprek gehad met deze makelaar. Hier konden wij onze wensen kenbaar maken en doorgeven wart wij wel of niet wilden hebben. Want een woning midden in de stad was wel leuk, alleen moet er wel gelegenheid zijn om twee auto’s te parkeren. Ook moet de woning zelf genoeg ruimte hebben, mochten wij in de toekomst kinderen willen hebben. Heel veel zaken hebben wij tijden dit gesprek besproken. Ook de mogelijkheid om ons aan te melden voor de Huizenalert messenger. Hier krijg je twee keer per dag het laatste aanbod aan huizen.

Wij gaan verhuizen!

Wat ons zelf in een half jaar niet was gelukt, daar heeft Adfinis meer succes mee behaald. Want binnen een maand na ons gesprek kregen wij al een bericht dat er een geschikte woning vrij kwam. Deze woning stond nog niet op de markt en dat is juist zo fijn. Want Adfinis is als eerste op de hoogte wanneer er een woning vrij gaat komen. Dankzij een groot netwerk is dit allemaal haalbaar.