23 mei 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

fotobehang

Inspiratie voor fotobehang

Een eerste indruk is er maar een keer. Ieder persoon die je huis betreedt zal zich onbewust een mening vormen over hoe je huis eruit ziet en wat hij of zij daarvan vind. Daarom zijn muren ook zo enorm bepalend. Ze beslaan een groot gedeelte van het gezichtsveld in je huis. Ze kunnen er dus beter maar goed uitzien. In ieder geval, zoals jij het graag ziet. Hou je van een gezellige en vooral persoonlijke sfeer? Dan is fotobehang een uitkomst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is fotobehang?

het woord zegt het al. Behang met een foto erop afgebeeld. En dan kan een foto van letterlijk alles zijn. Net wat je graag aan je muur ziet hangen. Fotobehang is kwalitatief identiek aan het gebruikelijke effen behang. Daarnaast is de print die erop is afgebeeld van zeer hoge resolutie, waardoor je een heuze nieuwe realiteit kunt creëren in je huis.

fotobehang

Voordelen van dit behang

Naast het feit dat je kunt kiezen uit een eindeloze reeks aan afbeeldingen, zijn er nog veel meer voordelen op te noemen. Heb je bijvoorbeeld een kleine leefruimte? Dan kun je dit optisch heel mooi compenseren met dit type behang. Zo kun je bijvoorbeeld een muur behangen met een foto van een weids strand met een blauwe zee, wuivend riet en blauwe lucht. Of waan je in een oerwoud door een muur de behangen met een foto van de hoge bomen waar de zon schitterend doorheen schijnt. Ben je meer iemand met interesse in de ruimte? Behang met het hele zonnestelsel is dan ook een geweldige optie. Heb je altijd al eens de pyramides willen bezoeken maar ben je er nog altijd niet aan toe gekomen? Haal de pyramides dan gewoon in huis. De foto’s zijn dermate realistisch dat je je echt op de betreffende plek waant.

Makkelijke installatie

Je hoeft geen expert te zijn in behangen om tot een prachtig resultaat te komen. Het optimale resultaat wordt behaald als je je muur van boven tot onder en van links naar rechts behangt. Dit zorgt ervoor dat er geen kader om je foto heen zit, waardoor de ervaring intenser en realistisch wordt.