1 maart 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Ik had een goede servicemonteur nodig

Wij hebben zo veel lopen klungelen om een goede ketel in huis te krijgen waardoor we vrijwel dagelijks blij zijn dat hij het nog doet. Nu viel het mij van de week op dat we al die tijd nog geen servicemonteur langs hebben laten komen om de ketel na te laten kijken. Dit vond ik niet bepaald verstandig waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een monteur die werkzaam is in onze regio. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Van Der Griend. Hier is het wel degelijk mogelijk om een goede monteur te vinden die het werk netjes en zorgvuldig uitvoert.

Extrication_hydraulic_pump-e1462535166228-768x221

Perfectie!

Vanaf het moment dat ik telefonisch contact heb gezocht met hun werd het voor mij duidelijk dat hier goede service verleend wordt. Ook in de kosten hoef ik me geen zorgen te maken waardoor ik direct een afspraak heb gemaakt zodat ze de ketel bij ons komen onderhouden. Al met al zijn ze van de week bij ons thuis geweest om de ketel te onderhouden en even goed na te kijken. Hun conclusie was dan ook dat deze ketel niet goed was! Balen want nu kan ik weer op zoek naar een andere ketel. Al weet ik wel zeker dat ik hun als servicemonteur blijf houden.