13 april 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Hovenier Alphen aan den Rijn gezocht

Een goede hovenier Alphen aan den Rijn had ik nodig die mijn tuin geheel onderhanden kon nemen. Onze tuin is namelijk niet meer zoals het geweest is, veel onkruid en dan heb ik het nog niet gehad over de bomen die midden in de tuin staan. Waar ik me persoonlijk aan stoor is het feit dat wij niet fatsoenlijk in de tuin kunnen zitten zonder last te krijgen van de bomen. 

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een hovenier ben ik terecht gekomen op de website van hovenier Roy Schouten. Hun kunnen het realiseren om onze tuin zo te maken hoe dat ik het wil hebben! Al met al zijn de kosten bij hun een stuk lager als dat ik elders gezien heb, hiermee durf ik de gok wel aan te gaan.logo

Uitbesteden

Wij hebben uiteraard wel even nagedacht of dat we er een bedrijf bij inschakelen of niet. Om er toch zeker van te zijn dat we in de zomer mogen genieten van de tuin moest er wel een bedrijf aan te pas komen. Gelukkig kan hovenier Alphen aan den Rijn ,Roy Schouten het realiseren voor ons binnen het budget wat wij te spenderen hebben. 20140527_112100_resized-kopie-300x225