13 april 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

barkruk goud

Geef je interieur een nieuwe tint

Ben je de standaard kleuren in je interieur zat en wil je totaal iets anders? Dan zou je kunnen denken aan een barkruk goud. Een keer iets totaal anders, waarom niet toch? Je zal vast denken, maar zo’n kleur past toch niet in elke interieur. 

Maar je hoeft natuurlijk niet voor een barkruk te kiezen die helemaal goud is, want je zou ook kunnen zeggen dat je de zitting van de barkruk in een neutrale kleur wilt en de poten van de barkruk in het goud. Dat scheelt al veel goud en zo past het waarschijnlijk veel sneller in jouw interieur. 

barkruk goud

Soorten barkrukken in het goud

Denk je er aan om totaal iets anders te doen, dan is een barkruk goud misschien wel leuk om te doen, maar je kan dus ook kiezen om de zitting in een andere kleur te doen, zo heb je waarschijnlijk de kans dat het toch wel bij jou in de interieur past. Zo kan je dus kiezen uit twee soorten barkrukken in de tinten goud. 

Heb je de beslissing gemaakt over de kleur, dan ben je er nog niet, want dan moet je nog kijken welke hoogte het beste bij je bartafel past. Hou rekening met een verschil van 28 centimeter tussen de hoogte van je barkruk goud en de hoogte van je tafel.