21 februari 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Dit installatiebedrijf Wassenaar is een echte aanrader

installatiebedrijf wassenaarNu we weer met zijn alle in de wintermaanden zitten betekent dit dat het kwik waar lager wordt. We hebben tot nu toe nog geen strenge winter gehad en het heeft buiten nauwelijks gevroren. Nu hou ik zelf persoonlijk wel van de kou. Niet om buiten te zijn, maar lekker binnen achter mijn open haard. Wanneer het binnen dan wat kouder wordt, leg ik er een blok hout bij. Echter boven ging laatst mijn verwarming kapot op de slaapkamer. Omdat het hier ’s nachts behoorlijk koud kan zijn, wilde ik deze natuurlijk zo snel mogelijk repareren. Ik had mijn vader er al naar laten kijken, echter kon hij het probleem niet verhelpen. Ik was daarom dus genoodzaakt een loodgieter in te schakelen. Omdat mijn vader zei dat de meeste bedrijven nog al duur zijn, ging ik goed research doen.

bedrijfswagen lommersZo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij dit installatiebedrijf Wassenaar. De prijzen en diensten bevielen mij zo enorm goed, dat ik hun met jullie moest delen. Dit in de hoop dat jullie er ook iets aan gaan hebben in de toekomst natuurlijk. Zo nam ik in eerste instantie telefonisch contact met hun op om te vragen wat de kosten vooraf waren. Zo werd mij verteld dat het op afstand moeilijk is om te bepalen wat er allemaal aan de hand was. Echter werd mij verzekerd dat ik een goede prijs zou krijgen.

Een goede prijs dat was het zeker

lommersToen de loodgieter eenmaal langs kwam om het te repareren want ik goed op de hoogte gehouden van wat hij allemaal ging doen. Het enige wat hij eigenlijk gedaan had, was de leidingen ‘luchten’. Hier hoefde ik uiteindelijk dan ook niet veel voor te betalen. Zowel de persoon aan de telefoon als de loodgieter zelf waren erg vriendelijk. Wanneer ik in de toekomst weer problemen heb met mijn verwarming of op gebied van sanitair, schakel ik zeker weer de diensten in van loodgieterwassenaar.nl. Zij zijn wat mij betreft een blijvertje.