15 juli 2024

Mijn Huis en Interieur

Hoe ik mijn Huis en Interieur Decoreer

Waterbehandeling

Aquafinesse: het alternatief voor chloor

Voor mijn spa maak ik sinds een aantal jaar gebruik van Aquafinesse. Dit is een revolutionair product voor waterbehandeling en het zorgt ervoor dat ik minder chloor nodig heb om het water helder en schoon te houden. Dit product vereenvoudigt het onderhoud aan mijn spa en bovendien bespaar ik op de levensduur van de producten.

Met Aquafinesse bespaar je op onderhoud

Het hebben van een spa is heerlijk maar je moet natuurlijk wel zorgen dat deze goed onderhouden wordt. De kwaliteit van het water moet goed zijn om er veilig en prettig gebruik van te maken. Ook de filters en pompen moeten regelmatig schoon gemaakt worden en op tijd vervangen. Aquafinesse is een product om de waterkwaliteit goed te houden. Niet alleen blijft het water helder, schoon en vrij van geurtjes maar het zorgt ook voor minder kalkopbouw aan wanden, verwarming en pompen. Deze gaan hierdoor ook langer mee.  Je bespaart dus niet alleen tijd maar ook geld.

Aquafinesse

Hoe werkt het?

Aquafinesse werkt heel eenvoudig. In het pakket zitten 2 flessen Aquafinesse vloeistof, een dispenser, een par met reinigingstabletten, een maatbeker en de gebruiksaanwijzing. Je voegt eerst de vloeistof toe aan het water van je spa. Hiervoor kun je de maatbeker gebruiken om de juiste hoeveelheid af te meten. De reinigingstablet stop je nu in de dispenser en ook deze gaat in het water. De dispenser zorgt ervoor dat het trichloor langzaam in het water terecht komt. Vervolgens zet je de jets aan en dan ben je al klaar. Hoeveel je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je spa.

Bodyfit

Eenvoudig online bestellen

Aquafinesse is eenvoudig te bestellen in de webshop van Bodyfit. Deze specialist in wellnessproducten heeft een groot assortiment en staat bekend om zijn snelle levertijden en deskundige advies. Doordat zij ook leveranciers van spa’s zijn, weten zij precies waar je op moet letten en hoe je een spa het beste kan onderhouden.